Wij hebben een aantal vrijkaarten, geef in uw bestelling aan dat u deze wilt ontvangen en wij sturen twee kaarten mee !

Van 18 t/m 21 september staan wij weer op de beurs van Gastvrij Rotterdam.
Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2014 opnieuw geprofileerd als hoogstaande gastronomische beurs voor de horeca. De tweede editie trok maar liefst 7949 horecaprofessionals naar Ahoy Rotterdam. Gedurende drie dagen stond Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers hebben kunnen genieten van ruim 270 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich voornamelijk op de horecabranche in het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.
Het succes van de beurs is onder andere te verklaren uit de aanpak die we vanaf het begin voor ogen hebben gehad: een echte vakbeurs voor en door de branche. Dit is gerealiseerd dankzij de samenwerking met 14 (Founding) Partners en bijna alle relevante brancheorganisaties en mediapartners.

Neem een kijkje: www.gastvrij-rotterdam.nl

Of volg Gastvrij Rotterdam via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Youtube

Meld u aan voor onze nieuwsbrief