Blog

De perfecte Portugese wijn voor elke gelegenheid

Posted on

Portugese wijnen zijn geliefd om hun diversiteit en unieke smaken, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. Of je nu een diner organiseert, een cadeau zoekt, of gewoon wilt genieten van een goed glas wijn, Portugal heeft altijd iets te bieden. In deze blog geven we je tips over hoe je de perfecte Portugese wijn kiest voor elke gelegenheid.

(meer…)

Top 10 Portugese wijnen om in 2024 te proberen

Posted on

Portugal staat bekend om de rijke wijntraditie en biedt een breed assortiment aan unieke, smaakvolle wijnen. Of je nu een liefhebber bent van rode, witte of Vinho Verde wijnen, Portugal heeft voor ieder wat wils. In deze blog geven we je onze top 10 Portugese wijnen die je in 2024 moet proberen. Van de iconische Vinho Verde tot de krachtige Douro-wijnen, wij hebben het allemaal..

(meer…)
Vinho Verde - Vilacetinho

Vinho Verde: De perfecte wijn voor de zomer

Posted on

Nu de zon steeds meer begint te schijnen en de temperaturen hopelijk steeds meer stijgen, is er niets lekkerder dan een glas koude, verfrissende wijn. Een klassieker die hierbij echt niet kan ontbreke, is de Vinho Verde. De Portugese witte wijn, bekend om zijn lichte en sprankelende karakter, is ideaal voor de warme zomerdagen. In deze blog duiken we dieper in op wat Vinho Verde zo speciaal maakt en waarom het volgens ons de perfecte wijn voor deze zomer is. 

Read more

Meld u aan voor onze nieuwsbrief