• “In vino veritas”

    (truth is told by him who has drunk wine)

De specialist in Portugese wijnen brengt u exclusieve wijnen uit Portugal rechtstreeks van de beste wijnproducenten. Het mooiste en grootste assortiment met veel prijswinnende wijnen.

 

 

 

Team Sandor Wine Import

Team Sandor Wine Import

 

Alle Portugese wijnen importeren wij zelf.

Onze Portugese wijnen komen van kleine en middelgrote wijnproducenten,  kleine oplagen en  kwaliteit gegarandeerd. Alle producenten die wij vertegenwoordigen kennen wij persoonlijk.

Alle wijngebieden uit Portugal hebben zijn aanwezig in ons assortiment. Wij hebben de beste producenten en mooiste wijnen geselecteerd uit Vinho Verde, Douro, Dao, Alentejo, Lissabon, Algarve…etc.

 

Wij hebben zeer exclusieve Portwijnen van Noble & Murat op voorraad. Een Reserve 2012, LBV 2012 en 2014, Tawny 20 years en Vintage 2016 en 2017. Tevens hebben wij een zeer schaarse Vintage 2016 van Quinta do Popa. Voor meer info kunt u ons bellen of e-mailen.

 

Heeft U vragen neem dan contact met ons op. info@sandorwineimport.nl

 

Vandaag besteld is morgen in huis
Bijna alle wijnen die wij importeren zijn prijswinnaars op de belangrijke wijnconcoursen en met zorg door ons team geselecteerd. Vandaag besteld (voor 15:00 uur) is morgen drinken. (m.u.v. bestellingen in het weekend, deze worden op de maandag erna verzonden).

Liever telefonisch bestellen ? 06 22667803

 

Bestellingen boven de 70 euro berekenen wij geen verzendkosten ( Alleen Nederland )

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen like en volg dan onze Facebook pagina Sandor Wijn Import en geef u op voor de nieuwsbrief.

 

Horeca

Heeft u horeca of retail dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij hebben exclusieve huiswijnen en diverse exclusieve wijnen voor bijvoorbeeld een wijn arrangement. Neem contact met ons op voor ons huidige aanbod.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief